Wenst u een interventie van onze technieker?

Bij Vabo Deuren wordt een hoogstaande, kwalitatieve afwerking hoog in het vaandel gedragen: een haarfijne afwerking geldt niet enkel als doel, het is onze standaard.
U kan het onderstaand formulier invullen en doorsturen.

U zal aansluitend een mail ontvangen waarin wij uw aanvraag bevestigen.

  • (indien van toepassing)
  • (indien van toepassing)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, gif.

Voorwaarden:
Constructie-eigenschappen van gemonteerde deur.
We bieden de klant een garantie van tien jaar op de constructie-eigenschappen van de door VABO Deuren gemonteerde deur, op voorwaarde dat de omgevingsfactoren (vochtigheidsgraad, gebruik, temperatuur) tussen de tijd van montage en garantieclaim als normaal beschouwd kunnen worden. Onder deze constructie-eigenschappen worden volgende zaken verstaan: verlijming, hechting van de samenstellende lagen, hechting kleur en vernis. Uitgesloten bij deze garantie is een verkleuring ontstaan na verloop van tijd.

Overige interventies
Alle interventies uitgevoerd binnen de termijn van zes maanden na de montage, worden gratis verricht. Garantieclaims waarbij het probleem werd veroorzaakt na montage -omwille van bijvoorbeeld waterschade, bruutheid, oneigenlijk gebruik van binnendeuren of het demonteren en niet correct remonteren van de deur – zullen niet vergoed worden.

Interventies die niet binnen deze termijn van zes maanden na de montage vallen worden steeds voorafgegaan door het opstellen van een vrijblijvende offerte voor de uitvoering van de gewenste werken. Na het ontvangen van een goedkeuring van de offerte, wordt de interventie geboekt in de agenda’s van onze ervaren en vakbekwame techniekers. Indien ter plaatste door de technieker vastgesteld wordt dat het probleem niet onmiddellijk verholpen kan worden, zult u een aangepaste prijsopgave ontvangen. In dat geval wordt voor het eerste bezoek slechts de verplaatsingskost aangerekend. De verschuldigde som wordt steevast ter plaatse voldaan aan een VABO Deuren technicus.

Onderaan het formulier wordt u vriendelijk verzocht uw uitdrukkelijk akkoord met deze voorwaarden te confirmeren. Wij verzekeren u dat we de ons toevertrouwde werken met de beste zorgen uitvoeren en danken u voor uw vertrouwen in VABO Deuren.