OVER VABO DEUREN

Vabo deuren is gespecialiseerd in het produceren, leveren en plaatsen van stijlvolle binnendeuren voor particulieren en voor bouwprojecten. Met de binnendeuren van Vabo deuren creëert u een stijlvolle woning. Van glazen deuren en moderne lakdeuren over massieve stijldeuren en retro pastoriedeuren tot budgetdeuren: wij maken de deur van uw dromen.

Als gecertificeerd plaatser van brandwerende deuren bieden wij ook een aanbod aan, passend bij uw interieur, volgens de veiligheidsvoorschriften.

Daarnaast zijn we ook Preferred Partner van Argent Alu. Ons afgewerkt product met de “onzichtbare” kaders en scharnieren van Argenta geldt samen met onze kwalitatieve plaatsing als referentie en als voorbeeld van hoe het moet.

 

 

MAATWERK IN EIGEN WERKPLAATS

Vabo deuren staat voor maatwerk en dit in opdracht van zowel schrijnwerkers, aannemers als particulieren. Onze ultramoderne werkplaats is uitgerust met de meest recente machines. Zo voldoen we optimaal aan uw wensen.

Bovendien maken we gebruik van de allernieuwste technologie voor het lakken van binnendeuren: met watergedragen UV-lakken. Het is een milieuvriendelijk procedé zonder gebruik van organische oplosmiddelen of uitstoot van schadelijke stoffen.

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE TOONZAAL

Wij helpen en adviseren u graag met veel gevoel voor stijl en design, in overeenstemming met uw wensen en binnen uw budget. Geeft u uw project liever volledig in handen van uw schrijnwerker of aannemer? Dan hoeft u enkel nog uw keuze te maken in onze showroom. Wij handelen alles verder af voor u.

ONS VERKOOPSTEAM

Sam Lepoutre

Sales & marketing

Silke Vanackere

Sales & admin

Paige Bollengier

Sales

Sean Robesyn

Sales

PUBLI REPORTAGE