Vragen over ons aanbod deuren?

Hieronder vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen. Heeft u nog een andere vraag? Aarzel niet en stuur ons een mailtje via het contactformulier. We helpen u dan zo snel mogelijk verder.

Onze toonzaal is gelegen in de Meensesteenweg 463, 8800 Rumbeke (Roeselare)

Dit zijn onze openingsuren:

Maandag Gesloten 13u30-18u00
Dinsdag 9u30-12u00 13u30-18u00
Woensdag 9u30-12u00 13u30-18u00
Donderdag 9u30-12u00 13u30-18u00
Vrijdag 9u30-12u00 13u30-18u00
Zaterdag 9u30-12u00 Gesloten

Ja, we beschikken over een eigen opmetings- en een eigen plaatsingdienst. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van binnendeuren en kunnen dus perfect instaan voor de kwaliteitsvolle aflevering van uw deuren.

Zodra de pleister- en chapewerken achter de rug zijn kunnen we de deuropeningen opmeten. Met deze exacte maten gaan de deuren in productie. De productietijd is afhankelijk per type deur, doorgaans moet u rekening houden met 8 à 10 werkende weken.

Wij hebben een enorm breed assortiment. Om u de perfecte kwaliteit te kunnen garanderen is onze productie, verkoop, plaatsing, kortom het hele proces volledig afgestemd op binnendeuren. Zo hebben we ons gespecialiseerd. Buitendeuren bieden we dus niet aan, maar wel het volledige gamma binnendeuren samen met kennis en vakmanschap.

De standaardbladmaten zijn 201,5 cm hoogte en een breedte van 63, 68, 73, 78 of 83 cm. Hiervoor is een muuropening nodig van 205 cm hoog en een breedte van 70, 75, 80, 85 of 90 cm. Wanneer uw muuropening 215 cm hoog past daar een tweede standaardhoogte van 211,5 cm in.

Maatwerk is mogelijk voor de meeste binnendeuren.

Gewoon met een stofdoek of zeemvel zonder bijkomende producten te gebruiken.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming of AVG (General Data Protection Regulation of GDPR in het Engels) is zoals u waarschijnlijk wel weet een Europese wettelijke regeling in verband met gegevensbescherming en privacy binnen de Europese Unie. Deze verordening wordt van kracht op 25 mei 2018. Respectvol, transparant, legaal en zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens: daar gaat de AVG in het kort over. Met andere woorden: niet méér gegevens opslaan en ze niet langer bewaren dan nodig en dit met een welbepaald doel.

Vabo Deuren houdt bepaalde persoonsgegevens bij over al zijn gewaardeerde zakenrelaties. Daarom informeren wij u graag over sommige aspecten in verband met de AVG die u wellicht interesseren:

 1. Welke categorieën van persoonsgegevens van zakenrelaties bewaart en verwerkt Vabo Deuren?

Vabo Deuren bewaart en verwerkt de volgende categorieën persoonsgegevens van zakenrelaties:

 • Titel (aanspreking)
 • Voornaam en familienaam
 • Bedrijfsnaam met BTW-nummer
 • Adres (straat, postcode, stad, land)
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 1. Wie is bij Vabo Deuren verantwoordelijk voor de persoonsgegevens van zakenrelaties?
 • Ilse Van Bosbeke: info@vabodeuren.be
 1. Waarvoor verwerkt Vabo Deuren persoonlijke informatie?

Wij verwerken persoonlijke informatie voor deze wettelijk toegestane zakelijke doeleinden:

 • om u te contacteren i.v.m. uw afspraak
 • om factureren te sturen indien gewenst
 • wanneer het ons de mogelijkheid biedt om onze diensten/communicatie uit te breiden, aan te passen, te personaliseren of te verbeteren ten voordele van de relatie met onze klanten;

Wij verzekeren u ervan dat wij bij de gegevensverwerking voor dergelijke doeleinden steeds maximaal rekening houden met uw recht op bescherming van uw persoonsgegevens. U hebt het recht om protest aan te tekenen tegen de verwerking van uw gegevens.

Vabo Deuren verkoopt uw gegevens niet aan derden en deze gegevens worden ook niet aan andere partijen doorgegeven.

 1. Hoe lang zal Vabo Deuren persoonsgegevens van zakenrelaties bewaren?

Vabo Deuren bewaart persoonsgegevens van zakenrelaties in principe voor de duur van de relatie.

 1. Kan ik als klant van Vabo Deuren mijn persoonsgegevens corrigeren of het gebruik ervan beperken?

Klanten van Vabo Deuren kunnen op elk moment de opgeslagen persoonsgegevens laten corrigeren, de verwerking ervan laten beperken of ze laten verwijderen. Bovendien kunnen onze zakenrelaties te allen tijde bezwaar aantekenen tegen de opslag en verwerking van hun persoonsgegevens of er een kopie van ontvangen.