Ons aanbod

Recente nieuwsberichten

Onze klanten aan het woord

We zijn opgelucht dat de deuren bij jullie al vastliggen en bedanken het ganse team voor de goede hulp bij het oplossen van het probleem met de schuifdeur in de badkamer. Een uitmuntende service in combinatie met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Vabo deuren is een echte aanrader!

Dhr. Van Dycke
Dhr. Van Dycke

Fantastische toonzaal, helemaal anders dan je gewend bent bij deuren-leveranciers. Groot, modern en een enorm uitgebreid gamma. De ontvangst was vriendelijk en persoonlijk. Er wordt niet gepusht maar geluisterd naar je wensen. Leuke ervaring en perfecte afhandeling door hun vakmensen. Bedankt!

Mevr Hoornaert
Mevr Hoornaert

We werden zeer vriendelijk onthaald en kregen een deskundig advies betreffende de verschillende modellen en afwerkingsmogelijkheden in de nette en ruime toonzaal! Wij hadden eerder al andere zaken bezocht maar nergens was alles zo tot in de puntjes afgewerkt als hier! De deuren werden binnen de afgesproken termijn geleverd en zéér deskundig geplaatst door vriendelijke en enthousiaste medewerkers die ook alles nog eens netjes opkuisten alvorens te vertrekken! Wij zijn dan ook op en top tevreden over VABO-DEUREN en zullen deze firma zeker aanbevelen aan vrienden of kennissen!

Mr. Deproost
Mr. Deproost

Wij hebben binnendeuren op maat gevraagd omdat het bij ons om een verbouwing gaat en geen enkele deur standaard afmetingen heeft. Wij zijn tevreden over de service!

Mevr. Verhaeghe
Mevr. Verhaeghe

Interesse in ons aanbod? Contacteer ons vandaag nog!