Vabo deuren: Preferred Partner van Argent Alu

Vabo deuren behoort tot de selecte groep Preferred Partners van Argent Alu. Dit houdt in dat Argent Alu de deuren en plaatsingen van Vabo Deuren zo kwalitatief vindt dat ze als referentie kunnen dienen. En dat mensen die contact opnemen met Argent Alu doorgestuurd zullen worden naar de toonzaal van Vabo Deuren.

“Sinds februari dit jaar is VABO deuren een van de nieuwe Preferred Partners van Argent Alu. Met deze partnership willen beide merken graag hun dienstverlening voor het leveren van deuroplossingen versterken.
Beide ondernemingen kunnen elkaar terugvinden in de hoge kwaliteit en doelgerichte prestaties van de geleverde producten en systemen.
– Baptist Becker, account manager Belux Argent Alu

Argent Alu is sinds jarenlang distributeur van onzichtbare deursystemen. Dit varieert van draaideuren, pivoterende deuren tot schuifdeursystemen. Daarnaast is Argent Alu ook producent van onzichtbare scharnieren, die een essentieel onderdeel zijn van strak ingewerkte binnendeuren die onzichtbaar geïntegreerd zijn.

Argenta Invisidoor DL

Het partnership is eigenlijk een logisch gevolg van de huidige werking volgens Sam Lepoutre, hoofd verkoop van Vabo Deuren. Vabo deuren en Argent Alu staan voor kwaliteit en kwaliteit vindt elkaar. De verdoken scharnieren van Argenta gebruiken wij bijvoorbeeld ook in andere deuren, niet enkel bij de Invisidoor.

Deel dit: