Vabo Deuren komt staalhard uit de hoek

Vabo Deuren komt in maart STAALHARD uit de hoek met ongeziene voorwaarden op alle smeedijzeren deuren. Naast de uitmuntende kwaliteit kan dus ook genoten worden van een uiterst interessante prijs.

Stalen deuren kunnen in ieder interieur geïntegreerd worden. Zowel landelijk als modern. De smeedijzeren deuren worden namelijk volledig op maat gemaakt in het atelier volgens een ambachtelijk procedé. Je kiest dus helemaal zelf hoe je deur er moet uitzien.

Hiervoor worden stevige kokerprofielen gebruikt (géén halve T- of L-profielen). Deze worden langs beide kanten aangesmeerd. Alleen zo krijg je een strakke, naadloze overgang tussen het smeedwerk en het glas waardoor het geheel mooi en tegelijkertijd oerdegelijk is.
Alles wordt ook gelast op een echte lastafel. Hierdoor kunnen de deuren overspannen worden in het proces waardoor kromtrekking wordt tegengegaan. Bij onze deuren wordt er dus niet gekleefd, wel gelast!
Staal gaat je hele leven mee!

Deel dit: