Onze nieuwe toonzaal is een feit!

Vabo Deuren is een sterk geëvolueerd bedrijf dat blijft groeien in de markt van de binnendeuren. De keuze voor kwaliteitsvolle deuren en zorgvuldige plaatsing resulteerden al snel in een grotere naambekendheid. Op deze manier werd Vabo Deuren een gevestigde waarde voor de binnenafwerking op de particuliere én op de professionele markt.

Het gevolg was dat de toonzaal te klein werd. Na enig zoekwerk werd er in de Meensesteenweg 463 te Rumbeke (Roeselare) een stuk grond aangekocht , waar een compleet nieuwe moderne showroom gebouwd werd. Vlot bereikbaar, met een goede parkeergelegenheid en voldoende ruimte om ons uitgebreid gamma tentoon te stellen.

Denkt u aan bouwen of verbouwen of heeft u nieuwe binnendeuren nodig, kom dan zeker even langs in onze toonzaal te Roeselare, alvorens uw keuze te maken.

In de grootste toonzaal van West-Vlaanderen, 1.200m² om precies te zijn, kunt u meer dan 200 (!) deuren op een aangename manier bezichtigen. U kunt er iedere stijl ontdekken en vindt zeker het type deur waar u naar op zoek bent. Tijdloos, strak modern, rustiek, klassiek… alles komt aan bod. Ons verkoopteam helpt u graag om de perfecte deur voor u uit te kiezen.

Denkt u aan bouwen of verbouwen of heeft u nieuwe binnendeuren nodig, kom dan zeker even langs in onze toonzaal te Roeselare, alvorens uw keuze te maken.

Wanneer kunnen we de toonzaal bezoeken?

We verwelkomen u  graag tijdens volgende openingsuren :

Maandag: 13u30 – 18u
Dinsdag: 9u30 – 12u / 13u30 – 18u
Woensdag: 9u30 – 12u / 13u30 – 18u
Donderdag: 9u30 – 12u / 13u30 – 18u
Vrijdag: 9u30 – 12u / 13u30 – 18u
Zaterdag: 9u – 12u 

Het Vabo Deuren team.

Deel dit: