vabodeuren-cube-gamma

Cube

Bij Bod’or draait het om details, verhoudingen, de juiste en vernieuwende materialen en technieken. Dat zijn de ingrediënten voor deuren van een tijdloze schoonheid. Deze deuren bieden het beste van twee werelden: top of the market design, gecombineerd met state of art technologie.

Internationaal vermaarde ontwerpers als Piet Boon, Eric Kuster en Marcel Wolterinck hebben niet alleen deuren met persoonlijkheid en karakter ontworpen, ze hebben tevens tijdloze vormen opnieuw geïnterpreteerd. Deze deuren benadrukken door hun gevarieerde stijl de individualiteit van de eigenaar en bieden tegelijkertijd modern comfort.

vabodeuren-superlak-gamma

Superlak

Betaalbare deuren voor uw interieur van de hoogste kwaliteit! De Superlakdeuren zijn nagenoeg ongevoelig voor zonlicht en verkleuren dan ook nooit. Het is bovendien een ongekend duurzame lak, waarop krassen en vlekken geen enkele vat krijgen. De modellen van Svedex zijn eigentijds en tijdloos tegelijk en zorgen voor jarenlang woonplezier. Stijlvol, vernieuwend en betaalbaar zijn kernbegrippen bij dit type deuren.

Interesse in ons aanbod?

Heeft u vragen ivm ons aanbod of wil u een vrijblijvende offerte aanvragen?