Wie is Vabo Deuren?

Een kijkje achter de schermen

Vabo Deuren is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle binnendeuren. Houten deuren, glazen deuren en stalen deuren worden voorzien door Vabo Deuren. We specialiseren ons specifiek op de binnendeuren en kunnen hierin het volledige assortiment aanbieden. Iedere stijl komt aan bod in onze toonzaal van 1200m², zowel landelijk als modern, hedendaags als tijdloos.

U kent onze toonzaal misschien al, of hoorde onze reclame op de radio of televisie. Vele mensen kennen ons nog iets beter want we gingen bij hen al opmeten of de deuren zijn reeds geplaatst.
Op welke manier u ons ook kent, we willen u graag een nog grotere inkijk geven in wat Vabo Deuren doet en waar Vabo Deuren voor staat.

Lees meer “Een kijkje achter de schermen”

Vabo Deuren werft aan: technisch bediende met administratieve vaardigheden

Vabo Deuren is een belangrijke speler voor wat het leveren en plaatsen van binnendeuren, glazen deuren, pivotdeuren ed. betreft op zowel de project- als particuliere markt in West-Vlaanderen.

Wij werken samen met tal van gerenommeerde Aannemers en Interieur bedrijven die op hun beurt de eindklant doorsturen naar onze toonzaal om afgewerkte deuren te kiezen.

Kwaliteit, stiptheid en zelfontplooiing staan bij ons hoog in het vaandel.

Door onze snelle groei wensen wij ons team uit te breiden met een

Technisch medewerk(st)er met administratieve vaardigheden M/V

Lees meer “Vabo Deuren werft aan: technisch bediende met administratieve vaardigheden”

Vabo Deuren zoekt plaatsers binnendeuren

Vabo Deuren is een belangrijke speler voor wat het leveren en plaatsen van binnendeuren, glazen deuren, ed. betreft op zowel de Project- als Particuliere markt in West-Vlaanderen. Wij werken samen met tal van gerenommeerde aannemers en interieurbedrijven die op hun beurt de eindklant doorsturen naar onze toonzaal om afgewerkte deuren te kiezen. Kwaliteit, stiptheid en zelfontplooiing staan bij ons hoog in het vaandel.

Door onze snelle groei en de verhuis naar onze nieuwbouwtoonzaal wensen wij ons team uit te breiden met een

Plaatser binnendeuren

 

Lees meer “Vabo Deuren zoekt plaatsers binnendeuren”

Speciale voorwaarden tijdens de opendeurdagen!

Bent u op zoek naar binnendeuren, glazen deuren of stalen deuren?
Kom dan zeker langs in de grootste toonzaal van Vlaanderen! 

Tijdens onze opendeurweek van 9 tem 16 september gelden speciale voorwaarden.
Daarnaast komen ook verschillende andere acties aan bod. Zo maakt u bij bestelling in september kans op bongowaardebonnen.
Op zaterdag is onze toonzaal doorlopend open tot 17u00.

Nieuwe website Vabo deuren online!

Vabo deuren heeft vandaag heuglijk nieuws: De nieuwe website is online. Met zeer veel trots en tevredenheid presenteren we u de nieuwe website gecreëerd door het bekende marketing – & communicatiebedrijf Bureau Boone.

De nieuwe website is gelanceerd om u nog beter te laten kennismaken met onze expertise in deuren. Niet enkel is de website een streling voor het oog, ze laadt ook supersnel en is tevens een toonbeeld van gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie.

Lees meer “Nieuwe website Vabo deuren online!”